Etapa de stabilire a

Principala sarcină a acestei etape – menține noua greutate și de a preveni în continuare a-l crește, de asemenea, acesta poate fi numit a rezultatelor obținute. Dieta Dyukana de stabilire recomandă la rata de zece zile la un kilogram, pierdut în greutate. Altfel spus, dacă în primele două etape a reușit să scape de cinci kilograme, a treia ar trebui să fie efectuată de cincizeci de zile.

În această perioadă de timp începe procesul de revenire treptată la lucrurile ca deobicei cotidiană. Meniu faza de consolidare este foarte extins și la produsele pe care le trăiau, se adaugă și altele, este:

200 de grame pe zi, orice fructe, cu excepția strugurilor de vin, cireșe, fructe uscate, smochine, banane.
Lingura de miere pe zi.
2 felii de pâine integrală sau de secară pâine;
O portie de 200 de grame în formă finită) de paste, fasole, linte, cous-cous, porumb și orez, precum și o pereche de cartofi prăjite sau fierte în jachete lor. Toate aceste alimente pot fi consumate în prima jumătate a fazei de consolidare doar o dată pe săptămână, în a doua – de două ori pe săptămână câte o porție, fără adaos de ulei.faza de stabilire a
Carnea grasă, dar nu mai mult de o dată pe săptămână.
40 de grame de de brânză dur pe zi.
Crește admisibilă o portie de ulei vegetal până la lingura pe zi și tărâțe de până la doi ani și jumătate de linguri.

În plus, în prima jumătate a fazei de consolidare este permisă o dată pe săptămână pentru a organiza pentru tine “de sărbătoare” cina sau masa de prânz, timp în care li se permite tot ce vrei și chiar se poate bea un pahar de vin. În a doua jumătate — astfel de mese este permis să organizeze de două ori pe săptămână.

Dar pentru această etapă, există o regulă foarte importantă – neapărat o dată la șapte zile să respecte proteine zi, în care să mănânce doar proteine alimente, ca în prima fază.
Faza de stabilizare

Aceasta este ultima etapa finală, care are cea mai mare durata – în mod ideal, toată viața. Obiectivul său principal este acela de a nu permite reapelarea în greutate. În această fază dieta Dyukana meniu oferă de a construi pe baza etape de consolidare. Cu toate acestea, să îl respecte la fel de grav ca înainte, nu este necesar, deoarece o încălcare minoră nu va duce rapid la cresterea in greutate. Important este să nu admită vechi obiceiuri alimentare și să adere la trei reguli obligatorii:

Determinați pentru tine, ziua din săptămână, timp în care vei mânca doar proteine și întotdeauna să-l respectați.
De zi cu zi mananca trei linguri de tărâțe.
Fii mai activ, mai mergeți, mergeți pe jos, iar cel mai bine faceți sport.