Cel mai blând pentru organism este considerat alternare peste o zi

A patra zi

fiert carnea de pui, ceai și iaurt;
friptură din carne de vită, într-o tigaie non-stick de acoperire, fără adaos de grăsime sau ulei.
pește la cuptor.

A cincea zi

ouă, lapte sau ceai cu lapte;
supă de pește cu adaos de verdeturi;
tocat chiftele de carne de pui.

Pentru a nu rupe, nu admită sentimentele de foame, prin urmare, aranja o; snacking. Pentru ei se va potrivi orice produse, desigur, dintre cele permise. De exemplu, puteți pregăti coaste sau chiftele, stoc iaurt sau brânză de vaci, în plus, destul de bun va fi chiar normal, un pahar de lapte sau iaurt.
Etapa alternarea

Spre deosebire de prima, a doua etapă de dieta Dyukana în dieta include încă și legume, dar numai cele care nu conțin o mulțime de carbohidrati si amidon. Lista lor a fost adus de mai sus. Dar, din păcate, există legume atunci când nu le place. Întregul sens alternanța de faze este de a alternativ a aranja doar proteine zile și zile, timp în care faza proteine combinate cu consumul de legume. Alternanța poate fi diferite, de exemplu, azi mananci doar proteine alimentare, mâine proteine vegetale, poimâine din nou proteine și așa mai departe Sau două zile consecutive mănânci proteine, și apoi două zile consecutive lor de legume, apoi, din nou, două proteine de zi și așa mai departe

Cel mai blând pentru organism este considerat alternare peste o zi, tocmai de aceea, cel mai des, și este recomandat pentru a lipi. Dar pentru oameni cu greutate prea mult de acest lucru ar fi suficient. Prin urmare, este în valoare de a alterna diferite tipuri de alimentare prin intermediul a trei, patru sau cinci zile.

În această perioadă, este de dorit pentru a crește consumul de tărâțe de până la două linguri. Lista de produse pentru o dieta Dyukana, format din proteine și legume în faza de rotație se poate completa cu o lingurita de orice ulei vegetal, coaja de citrice, busuioc și alte suplimente care sunt autorizate pentru “atac”.

Introducere în dieta de legume permite să-l facă extrem de variate. Ele pot fi consumate separat, făcând tot felul de salate, tocane, ratatouille, piure de cartofi și așa mai departe combina cu carne, pregatind supe, musaca, , omlete, etc.

Așa ar trebui să mănânce până când nu se va ajunge la rezultatul dorit. Deoarece prognozată de pierdere în greutate în această etapă este de aproximativ un kilogram pe săptămână, el poate dura cât o lună și jumătate de an.